olja je napisao:pocetnik sam...ja pretpostavljam da si ti kad si turpijala taj zadnji sloj zapravo njega isturpijala skroz,tj sve do šljokica i samo preko njih nanela sjajMože biti da je do i neke hemije ali ja mislim da je ipak ovo prvo.Inače postupak ti je dobar...sve sem ovog turpijanja na kraju
![]()
MarinaNikolic na takve nokte nemoj izlivati jer takvi nokti nemaju uslova za izlivanje.Nadogradi i ako imaš cover gel njime produži nokatnu ploču da ne izleda tako loše i biće super.
Ivana85 je napisao:Cao, nadam se da cete moci da mi pomognete, pocetnik sam sto se tice nadgradnje noktiju. Do sada sam uradila tri jacanja prirodnih noktiju ali gel spadne posle samo par dana, pa predpostavljam da negde u postupku gresim. Prvo izmatiram prirodni nokat, premazem prajmerom, sacekam da se osusi pa mazem BOND AID koji sam dobila u pocetnickom setu, lampa, gel,lampa, fiksiram alkoholom, namazem lak i sacekam da se dobro osusi i jos jedan sloj gela, lampa, alkohol. Kada radim nadogradnju postupak mi je isti samo sto ne mazem lak, i dobro isturpijam tipsu da se ne vidi ali i one pocnu da spadaju posle 3-4 dana, nekad odpadne sa celog nokta sa gelom a nekad samo tipsa a gel na prirodnom noktu ostane.
MarinaNikolic je napisao:Pozdrav svima. Uskoro mi dolazi zena koja hoce da uradi nadogradnju,ali su joj nokti strasni. Gricka nokte,listaju se pri vrhu i toliko su vec izgrickani,da je nokat povucen gore,tj. puno mesa viri pri vrhu prsta. Nadam se da vam je jasno kako to izgleda. Pitam se sta je bolje raditi- nadogradnju tipsama ili izlivanje. Unapred hvala. P.S. i ja bih htela da pohvalim sajt,fenomenalan je! Citajuci forum,otkrila sam dosta svojih gresaka,i ispravila ih
pocetnik sam je napisao:Pa ovako, radila sam izlivanje, stavila sablon, na povrsinu nokta tanji sloj, a na vrh i na izliveni deo malo deblji. Zatim lampa, fiksirala sam, stavila frenc, lampa, fiksiranje. Onda sam na jedan deo nokta namazala malo gela i tu stavila sljokice, pa u lampu. Onda preko celog nokta jos jedan sloj gela, lampa, fiksiranje i morala sam malo da turpijam, jer je frenc malo deblji, a i da se sljokice toliko ne primete i na kraju zavrsni sjaj. Mislim da cete me sada razumeti.U pocetku je sve bilo super, a posle 10 dana je dosla i to se sve razlilo. Ne znam da nije dohvatila rukama do neke kiseline, ili je to do mene, a inace koristim nail line gelove.
MarinaNikolic je napisao:Hvala puno na savetima,znace mi! Blago receno,imam tremu kako ce to izgledati. Slikacu stanje pre i posle,pa cu cekati komentare od vas.. Pozdrav. A da, ta ista zena hoce tigar dizajn sa belom podlogom. Da li je ok da radim belu podlogu sa belim gelom za french?? Ja sam tako smislila,pa ajde i vas da pitam za savet i misljenje.. Jos jednom pozdrav i hvala
MarinaNikolic je napisao:olja je napisao:pocetnik sam...ja pretpostavljam da si ti kad si turpijala taj zadnji sloj zapravo njega isturpijala skroz,tj sve do šljokica i samo preko njih nanela sjajMože biti da je do i neke hemije ali ja mislim da je ipak ovo prvo.Inače postupak ti je dobar...sve sem ovog turpijanja na kraju
![]()
MarinaNikolic na takve nokte nemoj izlivati jer takvi nokti nemaju uslova za izlivanje.Nadogradi i ako imaš cover gel njime produži nokatnu ploču da ne izleda tako loše i biće super.
Cover gel,ne razumem bas najbolje,kako da produzim nokatnu plocu.. Inace zivim u Austriji i ovde su nazivi na nemackom,pa se i ovako jedva snalazim sa nazivima gelova..
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju